1 oktober 2019, 12:00 uur tot 14:00 uur

Waag is sinds halverwege 2017 trekker van de NWA route Smart Liveable Cities. Het doel is om een verbindende rol te spelen tussen verschillende personen en partijen die actief zijn op de route Smart Liveable Cities, maar ook tussen verschillende routes, en te zorgen voor afstemming tussen indieners, het samenbrengen van relevante consortiapartners en kennisdeling onderling en vanuit NWO.

De eerste Smart Liveable Cities bijeenkomst vindt plaats op 1 oktober 2019. Tijdens deze bijeenkomst zullen we een gezamenlijke tussentijdse analyse maken. Enkele onderwerpen die op het programma staan zijn: waar staan we als route? Wat is er tot nu toe ingediend op de route, welke voorstellen hebben het gehaald en welke niet? Hoe heeft de jury de voorstellen beoordeeld en wat kunnen we daarvan leren voor toekomstige aanvragen?

De bijeenkomst is bedoeld om een update over de route te geven aan geïnteresseerden en om partijen die een plan hebben ingediend voor de route – of interesse hebben om dat te doen en bijvoorbeeld nog naar partners zoeken – samen te brengen.

Het programma:

  • Kennismaking
  • Presentatie inzichten en evaluatie
  • NWA & NWO Midterm analyse: welke voorstellen hebben het gehaald en welke niet?
  • Delen feedback en inzichten indieners op route Smart Liveable Cities
  • Afsluiting

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst

Datum en tijd

di 1 oktober 2019
12:00 – 14:00

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in zaal G3-38 in het G-gebouw op Campus Woudestein, Erasmus Universiteit (Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam). Voor de deelnemers wordt een lunch verzorgd.

Organisator: Waag