15 november 2019, 9:30 - 14:00 uur
Locatie: Seats2Meet Utrecht CS Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht

De kennisgemeenschap voor de NWA-route “Logistiek en transport in een energieke, innovatieve en duurzame samenleving” gaat dit najaar een impuls geven aan de ontwikkeling van nieuwe brede projectvoorstellen voor de ORC-call van 2020. De bedoeling is om voor de call in het voorjaar van 2020 sterkere voorstellen te maken, met een hogere slagingskans dan bij een voorstel vanuit een klein aantal onderzoeksteams. Daarom roepen we alle onderzoekers van universiteiten, hogescholen en kennisinstellingen op die multidisciplinair en fundamenteel of toegepast onderzoek willen doen op deze route om zich aan te sluiten.

Tijdens de eerste workshop op 4 oktober 2019 waren 40 personen aanwezig die met elkaar 4 storylines hebben uitgewerkt. Op 15 november 2019 willen we de 4 storylines gaan uitwerken tot een “project idee” met projectdoelstelling, fundamentele en toegepaste resultaten, wetenschappelijke en maatschappelijk doorbraak, werkpakketten en beoogde participanten.

Voor de aanmelding van de workshop is het noodzakelijk een keuze te maken voor één van de 4 storylines op de uitdagingen van deze route:

  1. Emissie vrije transportnetwerken
  2. Duurzame stedelijke mobiliteit
  3. Kortere logistieke ketens en bundeling
  4. Zelfrijdend en -varend transport

Workshop NWA-Route Logistiek en Transport

Organisator: utrecht