7 juni 2018
Locatie: Jaarbeurs MeetUp in Utrecht

Op 24 mei is de eerste NWA-brede call gepubliceerd, waarin het mogelijk is om onderzoeksvoorstellen in te dienen. Om grote vragen aan te pakken voor het thema jeugd is er een informatie- en netwerkbijeenkomst van de route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs op 7 juni in de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht.

» Aanmelden voor de bijeenkomst

Voor wie

Iedereen die geïnteresseerd is in het doen van onderzoek in het jeugdveld: van onderwijs tot jeugdzorg, en van gelijke kansen tot opvoeding. Onderzoekers, maar zeker ook praktijkprofessionals die geïnteresseerd zijn in deelname aan onderzoek zijn welkom.

Programma 

14.00 uur – Inloop

14.30 uur – Route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs & kennisagenda

15.10 uur – Refreshments en pitches over onderzoeksideeën

16.00 uur – NWA programmering

16.30 uur – Netwerkborrel

NWA programmering
Op 24 mei is de call for proposals gepubliceerd op nwo.nl/nwa. Tijdens de bijeenkomst op 7 juni volgt een korte toelichting, maar is er vooral veel ruimte voor vragen. Specifieke vragen over de call kunt u ook stellen via nwa@nwo.nl. Binnen het NWA programma is ruimte voor grote aanvragen, zowel in middelen als in consortium. Het beschikbare budget voor de eerste financieringsronde is 52,2 miljoen euro. Dit is bestemd voor fundamenteel, toegepast en praktijkgericht onderzoek. Het onderzoek moet passen binnen één of meerdere van de 25 NWA-routes, interdisciplinair van karakter zijn en leiden tot wetenschappelijke en maatschappelijke ‘doorbraken’.

Contactgegevens
Voor vragen over deze bijeenkomst, de route Jeugd en de kennisagenda Jeugd: info@nro.nl

Organisator: NWA-route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs