9 december 2015
Prijs: €0,-

Op woensdagmiddag 9 december 2015 organiseert Netspar een “In gesprek met”- event in het kader van de Nationale Wetenschapsagenda.
Netspar formuleerde twee vragen voor de NWA:

1. Hoe kan het pensioenstelsel zo goed mogelijk worden aangepast aan de toenemende mobiliteit op de arbeidsmarkt en bijdragen aan de schokbestendigheid en het concurrentievermogen van Nederland?

2. Hoe kunnen we zorgen voor een goede kwaliteit van leven op de oude dag voor allen en hoe kunnen we daarbij omgaan met de grote heterogeniteit in inkomen, sociaal kapitaal en zorgbehoefte onder ouderen?

Velen met ons hebben vragen over de oude dag aan de wetenschap gesteld. Tijdens het event gaan we graag in gesprek met mede-vragenstellers en andere geïnteresseerden uit de pensioensector. We zijn benieuwd waar overlap zit en waar vragenstellers elkaar aanvullen. En we kunnen eventuele mogelijkheden tot samenwerking onderzoeken.

De exacte vormgeving van het event en de locatie (Tilburg of midden van het land) wordt afgestemd op het aantal deelnemers. Daarom horen we graag uiterlijk 20 oktober of u interesse heeft om deel te nemen aan dit event. U kan dit aangeven via events@netspar.nl.

Organisator: Netspar