7 oktober 2018, 13:30 – 15:00
Locatie: Stadsgehoorzaal Leiden

Het evenement zal plaatsvinden op zondag 7 oktober van 13:30-15:00 in de Stadsgehoorzaal te Leiden. Tijdens deze middag komen wetenschappers, onderwijs- en veiligheidsinstellingen samen om samenwerking tussen praktijk en wetenschap te bevorderen, onder leiding van moderator Linda Duits.

Het evenement heeft als doel te bespreken wat voor soort samenwerking de beste kans van slagen heeft, en om wetenschap en praktijk vanaf het begin hand in hand te laten gaan. Tijdens een interactieve werkvorm komen praktijkpartners en wetenschappers samen om elkaars werk en werkwijze beter te leren kennen. Ook is er ruimte om (onderzoeks)vragen te bespreken en nieuwe samenwerkingen op te zetten. Hiermee vormen we een netwerk van praktijk en wetenschap waarin beiden elkaar versterken in hun dagelijkse werk. Dit kan uiteindelijk als doel hebben om gezamenlijk een Nationale Wetenschapsagenda aanvraag voor te bereiden. Het centrale thema van de bijeenkomst is Optimale condities voor ontwikkeling van jongeren. In subgroepen zullen we ons richten op thema’s zoals onder andere passend onderwijs, motivatie om te leren, pesten en sociale veiligheid.

Meld je aan via de website van Eventbrite wanneer je wilt aansluiten bij dit event. U kunt zich (gratis) aanmelden. We hopen u te zien op 7 oktober!

Eveline Crone (Universiteit Leiden)
Katy de Kogel (WODC)
Annelinde Vandenbroucke (Startimpuls NeuroLabNL)

Organisator: Leiden