De agenda’s in de digitale NWA worden up-to-date gehouden door de organisaties die vertegenwoordigd zijn op de website. Deze organisaties hebben toegang tot een eigen account en kunnen daarmee hun eigen agenda’s beheren.
Meer informatie kunt u lezen in de handleiding voor NWA organisation managers.
Het NWA secretariaat monitort het aanmaken van accounts en agenda’s om de kwaliteit van de digitale agenda te waarborgen.
Voor vragen hierover kunt een e-mail sturen naar: digtaleagenda@wetenschapsagenda.nl
Organisaties kunnen hun onderzoeksagenda’s koppelen aan de clustervragen in de digitale agenda. Het plaatsen van een speerpunt of onderzoeksagenda bij een clustervraag betekent dat de organisatie op dat onderwerp expertise bezit en graag op dat onderwerp wil investeren en/of samenwerken. Door deze informatie op te nemen in de digitale NWA laat de agenda zien wie waar mee bezig is en met wie het interessant zou kunnen zijn om mee samen te werken.
De digitale Nationale Wetenschapsagenda is de digitale versie van de Nationale Wetenschapsagenda voor Nederland. De NWA digitale agenda bestaat uit 140 clustervragen. Voor elke clustervraag in de Wetenschapsagenda is op de website zichtbaar welke van de vele partijen uit de vraagkant en de aanbodkant van de wetenschap zich vanuit één of ander perspectief met de vraag bezighouden.
In de digitale agenda kunt u ook zelf routes door de agenda uitstippelen door relevante clustervragen over één of meer onderwerpen te verzamelen. Hiermee krijgt u een beter zicht op een complex vraagstuk.
Voor meer informatie over het gebruik van de digitale Nationale Wetenschapsagenda ga naar: https://2.wetenschapsagenda.nl/video/korte-animatie-over-het-gebruik-van-de-digitale-agenda/
Er zijn diverse overzichten in Excel beschikbaar. Om deze te kunnen downloaden moet u inloggen in uw account. Om in te loggen of een account aan te maken klikt u hier. Vervolgens klikt u rechtsboven in het scherm op uw naam, er verschijnt een menu, klik op downloads en kies tot slot de gewenste download.